Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 27 de maig de 2014

S’admeten apostes

Ara ve quan el Govern dels millors, ho arreglarà (o ho empitjorarà) posant al Rafel Olmos o algun d’aquests fixatges similars.


I al Prat? El retornaran a la fundació Pujol ?


S’admeten apostes


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Dimite el director de los Mossos

Dimiteix el director dels Mossos      

La renúncia de Manel Prat havia estat demanada fins a la sacietat per l'oposició


Manel Prat ha presentat la dimissió de director general dels mossos d'esquadra al president Artur Mas i al conseller d'Interior, Ramon Espadaler. Prat va ser nomenat pel conseller Felip Puig el 2011. Des d'aleshores, la seva gestió ha estat criticada arran de diversos casos, especialment pel desallotjament de l'acampada d'indignats a la plaça de  Catalunya el juny del 2011 i pel cas d'Ester Quintana, la dona que va perdre un ull per un impacte durant la vaga general del novembre del 2012. Tanmateix, Prat ha negat que la dimissió tingués res a veure amb el cas de Quintana i ha assegurat que era per motius estrictament personals.

Temps enrere va dir que dimitiria si es demostrava que Quintana havia perdut l'ull per l'impacte d'una bala de goma, però ha negat que s'hagués demostrat, tot i que fou la conclusió del jutge d'instrucció que porta el cas. 'No he faltat mai a la meva paraula i el meu compromís. Sobre el cas Quintana, vaig dir i ho torno a deixar clar públicament, que si en algun moment apareixia una prova fefaent (referint-me a imatges) que demostrés que la lesió havia estat causada per una pilota de goma, plegaria immediatament. I no som en aquesta situació. I no plego per aquest motiu. Aquell dia, i m'hi refermo amb més contundència que mai, no es va disparar cap pilota de goma', ha dit. 
Prat, que ha anunciat la dimissió en una compareixença sense preguntes a la seu de la comissaria dels mossos de les Corts, ha demanat disculpes a tothom qui s'hagi pogut trobat perjudicat per alguna de les seves decisions i ha lloat el cos de mossos, que ha qualificat de 'policia excepcional'.