Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 30 de maig de 2014

SUPORT ALS COMPANYS


ALS ALDARULLS DE “CAN VIES”


Volem traslladar el nostre suport a totes les unitats que han estat mobilitzades aquests dies per mantenir la seguretat als incidents al barri de Sants i arreu del territori català.
BRIMO, ARRO, USC, ASTOR, OPERADORS DE SALA, ETC.... malgrat la manca de recursos materials i retallades constants en els nostres drets laborals, els companys/es que aquests dies donen cobertura a l’espiral de violència i destrosses materials la PROFESSIONALITAT DELS COMPANYS ha estat i estarà a l’alçada de les circumstàncies.
Aquest nou model d’ordre públic comporta la dotació de material adequat a determinades unitats, com les ARRO, que a data d’avui, han d’afrontar situacions d’elevada complexitat amb material obsolet o insuficient.
Volem condemnar tots els actes de violència que s’emparen amb el dret a manifestar-se i la llibertat d’expressió que el nostre ordenament jurídic ens garanteix.
Volem deixar constància que les actuacions policials per dissoldre algunes manifestacions i concentracions deriven de la violència i destrosses que generen, essent proporcionals a la situació que han d’afrontar, en cap cas, , els serveis policials difícilment actuaran o dissoldran amb la contundència legítima que tenen atribuïda manifestacions i expressions pacífiques de protesta o suport que ho facin de manera pacífica i respectant els drets de la resta de ciutadans.LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA 

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT


 
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat