Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 15 de juny de 2014

Carta al nou director

A/Albert Batlle i Bastardas
Director General de la Policia Generalitat – Mossos d’Esquadra

Assumpte: Carta de “Benvinguda”

Benvolgut Sr. Batlle:

Mitjançant la present volem donar-li la benvinguda al Departament d’Interior, i al seu nou càrrec com a Director General de la Policia-ME

El seu nomenament ve precedit per una etapa complexa amb un descrèdit constant de la tasca policial, on el seu predecessor, malauradament, no ha estat a l'alçada de les circumstàncies, ni internament: amb un immobilisme total pel que fa a la millora de les condicions laborals dels membres del CME, ni externament: exercint una defensa efectiva dels membres del CME.

En el seu nomenament se li ha reconegut que les seves responsabilitats “no són senzilles”, però s’ha valorat el seu “compromís”, alhora que es confia en vostè per tal que aporti “serenitat” als Mossos.

Per tot això, l’Encoratgem a desbloquejar les propostes de millora de condicions laborals que té sobre la taula, moltes d’elles sense CAP COST ECONÒMIC, només cal un esforç i voluntat que el servei policial, sigui, de veritat, un servei de qualitat. Volem que el nostre Director General, sigui, d’una vegada per totes, un referent per a tots els membres del CME.

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Catalunya, 13 juny de 2014