Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de juny de 2014

Les corruptel•les dels cursos


Una vegada més, l’administració i els sindicats majoritaris ens tornen a sorprendre amb l’últim acord sobre la comissió de validació dels cursos, i el seu futur funcionament que s’ha publicat recentment a la intranet.

La puntuació dels cursos depèn de la seva durada i del lloc on s’hagi cursat. Si s’havia fet a l’ISPC, valia més punts que si s’havia realitzat a la Universitat o a través de qualsevol sindicat o entitat privada.

Amb el nou acord i a la pràctica, deixen la porta més oberta als cursos que imparteixen els sindicats i pràcticament anul·len els cursos que ofereixen les institucions privades, sense tenir en compte si n’hi ha alguna que porta molts anys formant a mossos i a la que es va confiar plenament.

USPAC té en vigor un acord amb l’Institut Lucia Botín, un centre de formació policial i universitària reconegut internacionalment que segurament tots vosaltres coneixereu. Aquest acord és que, USPAC valida els cursos a canvi que Lucia Botín faci un descompte als afiliats d’USPAC. Nosaltres NO GUANYEM NI UN EURO!!!!

Amb el nou acord dels “$indical€ro$”, ja que a la comissió només participa l’administració i els sindicats representatius, s’anul·la pràcticament que centres reconeguts per la qualitat del seu ensenyament imparteixin formació als Mossos d’Esquadra, ja que a nivell de punts, no valdran res, o dit d’una altra manera, l’administració i la comissió pensen que aquests cursos com els d’altres centres privats no valen una merda!! (perdoneu per la expressió).

Com a novetat, l’examen serà presencial, per això Lucia Botin està convocant a tots els que han fet cursos durant aquest any per una proba escrita presencial.

Demanem al departament explicacions sobre aquest acord, ja que pensem que en un curs és important el seu contingut i el centre docent on s’imparteixi, i amb aquesta premissa no està treballant aquesta comissió, sinó que sembla que estigui treballant pel monopoli de la formació als sindicats, per a que aquests continuïn guanyant diners sense donar cap explicació d’on van a parar i que fan amb ells.

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, amb la Escola de Policia de Catalunya, hauria de ser l’òrgan competent per realitzar els cursos per TOTS els mossos i lo pitjor de tot és que TÉ LA CAPACITAT PER FER-HO!!!

Tant costaria fer cursos online? (encara que en algun d’ells es tingués que pagar com fan els “$indical€ro$” i un examen presencial al final del curs a l’ISPC o a les delegacions de les regions policials??????

Ja fa anys que USPAC demana que la comissió de validació es reuneixi amb caràcter permanent, i ja fa anys que per aquest motiu hi ha problemes. Ara han sortit els nous concursos de provisió de places per ARRO, CANINA, SUBSÒL, MEDI AQUÀTIC... i han hagut moltes queixes perquè la última comissió de validació es va tancar el 30-12-2013, i per tant, TOTS els cursos realitzats al 2014 encara no estan validats, i per tant, NO MERITEN.

Novament, UN APLAUDIMENT PER A L’ADMINISTRACIÓ I EL SEU SABER FER!!!

USPAC seguirà sempre en la seva línia d’INFORMACIÓ, PUBLICITAT, TRANSPARÈNCIA i NEGOCIACIÓ oberta amb la administració i amb la seva gestió diària.


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat