Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 4 de juliol de 2014

Felicitats CNP


A la PGME sembla que aquells delictes de Salut Pública interessin ben poc (hi ha ABP’s on el tema SP està a zero). Deu ser per allò de la “xifra negra”


Tarragona

Detingudes dues persones a Tarragona acusades de traficar amb heroïna que amagaven a la motxilla dels seus fills

La xarxa feia servir les motxilles escolars dels seus fills per amagar i transportar l'heroina
La xarxa feia servir les motxilles escolars dels seus fills per amagar i transportar l'heroina
La Policia Nacional ha confiscat a Múrcia més d'11 quilos d'heroïna procedents d'Holanda, en el decomís més important que s'ha fet d'aquesta droga enguany. En l'operació s'han detingut 17 persones, dues a Tarragona i la resta a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar. Tots com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, tinença il·lícita d'armes i de pertànyer a una organització criminal.
Segons sembla, els detinguts farien servir les motxilles escolars dels seus fills petits per amagar-hi la droga fins al distribuïdor final. En aquest transport es farien acompanyar pels menors per no resultar sospitosos.
Els detinguts portaven la droga des d'Holanda fins a Múrcia en vehicles amb doble fons preparats per amagar-hi els paquets d'heroïna. Un cop allà, es repartia entre altres membres de la xarxa que feien servir els seus fills per transportar-la sense aixecar sospites.
L'operació policial s'ha tancat amb la intervenció de 22 paquets d'heroïna amb un pes superior als 11 quilos i el decomís de sis vehicles, un revòlver amb munició i més de 10.000 euros en efectiu.