Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 30 de juliol de 2014

Nota de premsa "AIXÍ TREBALLA EL PARLAMENT"

NOTA DE PREMSA

AIXÍ TREBALLA EL PARLAMENT

L’any 2011, el sindicat dels Mossos USPAC va proposar a la presidenta del Parlament de Catalunya i a tots els grups del Parlament, que es legislés per Llei, que els mitjans de comunicació haguessin de pixelar les imatges dels policies en l’exercici de les seves funcions.

Vam rebre diferents trucades de la Sra. Glòria Renom, del Parlament de Catalunya, felicitant-nos per la iniciativa i no entenien com allò no s’havia proposat abans. La Sra. Renom, volia enllestir-ho aviat per la importància d’aquella Llei i la utilitat que sen derivava pels policies.

La sorpresa va ser, quan ens va dir que ho comentaria al Departament d’Interior (encapçalats llavors, pel conseller Puig i el director Manel Prat), i a partir de llavors vam notar que es paralitzava tot. No en van voler saber res més, i van finalitzar-ho tot amb aquesta carta que els adjuntem on deia “i amb aquesta actuació la Comissió, dóna per acabada la tramitació d’aquesta Petició”

Ara, 3 anys després, com aquell que no vol la cosa, ens volen fer creure que ha estat una idea seva (del Parlament) i que insten al Govern a legislar aquest assumpte.

En aquest enllaç de fa pocs dies es pot comprovar: http://www.acn.cat/acn/758957/General/text/Policia-Mossos-dEsquadra-Parlament.html  (voten tots els grups a favor, menys ERC en contra, i ICV i la CUP que s’han abstingut).

Adjuntem la carta enviada a la presidenta del Parlament Núria de Gispert, i la resposta oficial del Parlament signada per la Sra. Glòria Renom i Vallbona.

Per tot això, titllem aquests fets, de tristos i lamentables, on un Parlament que no funciona com cal, es vol atribuir les idees dels altres.

Salutacions!


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat