Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 30 de juliol de 2014

Per a què veieu com treballen al Parlament

Després de veure com es justifica el Parlament de Catalunya PER LA SEVA INOPERÀNCIA:


24/07/2014

El Parlament insta el Govern a elaborar una nova llei de la policia que millori la coordinació entre Mossos i cossos locals

També reclama que es difuminin els rostres dels agents en les imatges periodístiques
Barcelona (ACN).- El Parlament ha aprovat per unanimitat la moció del PPC que insta el Govern a elaborar una nova llei de la policia que garanteixi la coordinació entre els Mossos i els cossos policials locals. Tots els grups de la cambra han defensat l'autonomia local i han reclamat la millora dels mecanismes de coordinació amb la policia de la Generalitat. També ha quedat aprovat el punt que reivindica l'impuls de les reformes legals necessàries per tal que es difuminin els rostres dels agents en les informacions periodístiques quan la identificació no tingui rellevància per a la informació. En aquest punt ERC ha votar en conta mentre que ICV-EUiA i la CUP s'han abstingut.


PODEM DIR AMB TOTAL ROTUNDITAT ELSEGÜENT:

El 2011  des d’USPAC, proposem a tots els grups del Parlament, i a la mateixa presidència d’aquest, legislar per Llei la pixelació imatges dels policies a les televisions i diaris. Des del Parlament, contacten amb nosaltres per felicitar-nos per la gran idea i ens diuen que ho comentaran al Departament d’Interior per portar-ho a terme al Parlament (però que almenys estiguin assabentats al Departament d’Interior).

Misteriosament desapareix aquesta senyora adscrita al Parlament de Catalunya i mai més sen sap res del tema. Ara 3 anys després, com si fos una idea dels grups del Parlament s’aprova fer-ho per Llei tal com els ho demanàvem nosaltres.

Oleee! FELICITATS!! AIXÍ TREBALLEU SENSE PEGAR UN PAL AL AIGUA, I APROFITANT-VOS DE LES IDEES DELS ALTRES PER JUSTIFICAR LA POCA FEINA QUE FEU.

En aquests 4 posts, es pot comprovar com ho vam demanar al 2011, i la resposta que vam tenir del Parlament de Catalunya.

La rancúnia del Govern dels Millors (Puig i els seus)

El CAC (Consell d’Audiovisual de Catalunya) ens dóna la raó

Resolució del CAC a petició d’USPAC


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.catPROTEGIM LA NOSTRA POLICIA
Molt honorable presidenta del Parlament de Catalunya, mitjançant el present escrit, li volem traslladar la necessitat de que el parlament de Catalunya impulsi una llei que protegeixi la nostra policia.
L’any 2008, vaig adreçar escrits tant a la televisió pública de Catalunya com a tots els mitjans de premsa escrita del País. El resultat va ser el compromís tant de TV3, com de la totalitat dels diaris que es llegeixen a casa nostra (a excepció de la Vanguardia que no ho va acceptar) de pixelar les imatges dels Mossos quan acompanyin o traslladin detinguts. A més, el Consell d’Audiovisual de Catalunya (CAC), va emetre un dictamen l’octubre de 2008 en que es recomanava aquesta pràctica (li adjunto el dictamen).
Tot i així, massa vegades això no es respecta, i per la urgència d’una notícia que ha de sortir a la televisió en un moment concret, es vulnera aquest dictamen i es posa en perill innecessari la nostra policia. La televisió pública de Catalunya al·lega a dia d’avui només estan obligats a no treure primers plans dels policies però no a pixelar les imatges. A més, també argumenten que si el policia els manifesta el desig de no voler sortir a la televisió si procedeixen a pixelar el rostre. Tot i així, entendrà que el policia no pot estar acompanyant un detingut i alhora parant atenció a veure si l’han filmat o no i per tant poder avisar al periodista de que no vol sortir a la televisió.
És per això, que li demanem que impulsi aquesta nova llei on s’obligui als mitjans de comunicació a pixelar els rostres dels agents que acompanyin detinguts.
Agrairíem, enviés còpia d’aquest escrit, a la resta de partits polítics de l’arc parlamentari català.
Tot esperant rebre notícies seves, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 13, 25080 Lleida (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.zxq.net Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com
Catalunya,  12 d’abril de 2011
A/ NÚRIA DE GISPERT I CATALÀ, PRESIDENTA DEL PARLAMENT DE CATALUNYA