Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 8 de juliol de 2014

Treball digne???

Hi ha seriosos dubtes de si: jugar-te la vida sense armilla, sortir una sola patrulla per tota una comarca, o portar els vehicles amb rodes gastades o manca evident de seguretat... (entre d’altres) és treball digne i seguretat en el treball


En quant a negociar convenis.... Deu estar inclòs dir NO ROTUND a tot el que proposes sense ni entrar a valorar-ho (aquesta és la negociació que entén la Genialitat de Catalunya)

Dret al treball digne
La UE treballa per preservar un model social únic al món i perquè puguem sortir de la crisi amb millors possibilitats d’ocupació i conservant serveis socials de qualitat
Qualsevol treballador té el dret de treballar en condicions que respectin la seva salut, seguretat i dignitat. La llei europea estableix, per exemple, la limitació de la duració del treball, així com períodes de descans diaris, setmanals i anuals i la protecció contra l’acomiadament durant les baixes per maternitat.  
Els treballadors i els empresaris, o les seves organitzacions respectives, tenen dret de negociar i celebrar convenis col·lectius.

Tot ciutadà de la Unió és lliure de buscar una feina, d’establir-se o de prestar serveis en qualsevol Estat membre en unes condicions laborals equivalents a les que tenen els ciutadans del país. S’incentiva la mobilitat a la UE amb serveis com ara el de la xarxa EURES, per buscar feina a l’estranger.

...

NO acabaríem mai

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat