Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 16 de juliol de 2014

USPAC pregunta al conseller Homs
Bon dia! Mitjançant el present, els enviem unes preguntes pel conseller Homs, i els donem les gràcies, per donar-nos aquesta oportunitat de participar fent-li preguntes:

1. Conseller, a la resta de l’Estat, només els van retallar 1 paga extra al 2012 i tenen pactat el retorn de la mateixa. A Catalunya, portem retallades 3 pagues extres i res apunta a que ens retornaran res; continuaran dient que la culpa és de Madrid? Primer era culpa de la denegació de l’impost de dipòsits bancaris, quan els ho concedeixen és culpa de que no els donen un nou pacte de finançament, quina serà la propera excusa?.

2.  És curiós que prediquen el que no creuen, quan es queixen que Madrid no vol dialogar amb vostès i alhora vostès han fet el mateix no escoltant ni una sola proposta dels sindicats, no atenent cap petició de millora (ni tan sols les que suposaven estalvi econòmic pels pressupostos públics).

3.  Ara toquen les armilles: És sabut que el Parlament va aprovar les armilles pels Mossos, però deixi’ns recordar-los que, va ser amb votació en contra de CiU i a favor i abstenció de la resta de grups del parlament de Catalunya.


4.  Facin el favor de retallar-se els seus sous, i els dels amics-assessors que tenen totes les conselleries del Govern, potser així, no caldrien tantes retallades per la resta.


Salutacions!

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat