Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 18 d’agost de 2014

Més subvencions

Això ja ho tenen els Països rics. Poden anar regalant milions d’€ i no passa res


El Govern destina 600.000 euros al Baròmetre
També 400.000 a la Bressola
Una imatge del secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana   
El Departament de la Presidència de la Generalitat ha concedit una subvenció de 660.000 euros a la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura per la realització l'estudi de mitjans EGM-Baròmetre Catalunya per mesurar les audiències, des d’octubre de 2013 a setembre de 2014.


D’altra banda, Presidència també ha atorgat una subvenció de 400.000 euros a l’Associació d'Amics de la Bressola, destinada a la xarxa d'escoles associatives catalanes de la Catalunya Nord.
Altres entitats que han rebut subvencions són l’Obra Cultural Balear, per un import de 70.000 euros, la Xarxa d'Entitats Cíviques i Culturals dels Països Catalans -2.300 euros- i la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes ha rebut 40.000 euros per activitats de diplomàcia pública en la projecció internacional de la societat civil catalana.
Aquestes subvencions estan excloses de concurrència pública i han estat concedides durant el primer semestre de 2014 pel Departament que dirigeix el conseller i portaveu del Govern, Francesc Homs, coordinat pel secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana.

Totes aquestes subvencions han estat publicades al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), així com d’altres que són d’un import igual o superior a 3.000 euros,  “per motius de transparència en l’activitat pública i d’accés a la informació”, segons explica Presidència en la mateixa resolució.