Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 5 d’agost de 2014

Mosso ferit

ÀNIMS COMPANY!!!


Un mosso ferit lleu mentre intentava detenir dues lladres a Tarragona

· Les arrestades van intentar fugir llençant les eines a la cara dels policies quan les van enxampar forçant el pany d'un habitatge

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues dones de 22 i 41 anys a Tarragona com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, falsificació documental i una falta de danys. Els fets es remunten al 30 de juliol, quan una patrulla de paisà es va adonar que tres persones caminaven amb actitud sospitosa per l'avinguda de Catalunya, ja que es fixaven detingudament en els diferents portals dels habitatges. Els agents els van seguir i els van enxampar forçant el pany d'una porta. Quan els agents es van identificar com a policies, les dues dones van llençar-los les eines que tenien a les mans, ferint lleument a un dels agents i trencant-li les ulleres, i van intentar fugir.
 
La patrulla, que efectuava tasques de prevenció de robatoris pel centre de la ciutat, va entrar al darrera dels sospitosos a l'interior de l'edifici, sense cridar la seva atenció, per comprovar quin era el seu objectiu. Seguidament, els agents van sentir sorolls al replà del vuitè pis, per la qual cosa van pujar ràpidament i van enxampar in fraganti una de les dones manipulant el pany d'una porta amb un tornavís, l'altra amb una clau anglesa a les mans i l'home vigilant l'entorn. 
 
Després de l'atac, els agents van seguir els tres lladres, els quals es van dispersar en direccions oposades per intentar eludir la seva detenció. Després d'una breu persecució els mossos van interceptar i detenir les dues dones. Les detingudes, de nacionalitat croata i veïnes de Lloret de Mar, van passar a disposició judicial l'1 d'agost. El jutjat d'instrucció número 5 de Tarragona en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.