Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 14 d’agost de 2014

Tot ho fan bé

És una gran sort, quan tens un Govern amb gent tant bona, que tot ho fan bé, i que son els millors en tot (deu ser per això que no escolten ningú i no admeten cap consell)


Cal que ens alegrem perquè el Govern dels millors no s’equivoca mai


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat

Can Vies va provocar 47 mossos ferits
Interior ha adquirit 110 llançadores de projectils viscoelàstics


Aldarulls a Sants per Can Vies   
El Departament d’Interior ha explicat, en resposta a una pregunta dels sindicats policials, que els aldarulls de Can Vies -durant sis dies- van provocar 47 agents dels Mossos d’Esquadra ferits
Interior defensa l’organització dels torns de treball d’agents BRIMO i ARRO durant els sis dies d’incidents al barri de Sants. “Es van planificar un gran nombre d’hores de serveis de BRIMO i ARRO, sempre programant el màxim d’hores de descans possible” i “respectant les garanties establertes per la normativa sobre jornada i horaris”. 
La conselleria, en una altra resposta, explica que s’han adquirit 110 llançadores de 40mm de projectils viscoelàstics. “De les quals 37 seran assignades -durant la segona quinzena d’agost-, amb un repartiment proporcional, a totes les ARRO del terriotir”. A més, solicitaran una nova licitació per tal de “garantir que cada equip ARRO en disposi d’una i cada equip de BRIMO de dues”.
Finalment, explica que “les noves furgonetes que s’assignin a les ARRO com a renovació del rènting i del parc mòbil de la Direcció General de la Policia, ja disposaran de les transformacion adients per garantir la correcta ubicació i tranport d’aquestes llançadores”.