Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 11 d’agost de 2014

Tranquil•litat, està tot sota control


Menys mal, que els polítics manifesten tenir-ho TOT controlat (i baixen els % de delictes)


Marroquins controlen el tràfic d'haixix a Catalunya
Els xinesos la prostitució, els russos la delinquència organitzada i els nigerians l'estafa amb targetes de crèdit, segons La Vanguardia


Una actuació dels Mossos contra el tràfic de persones
El diari La Vanguardia revela avui que Catalunya ha esdevingut un lloc capdavanter “dels grups criminals organitzats internacionals que evolucionen, troben noves aliances per als seus negocis il·lícits en terres catalanes”, segons un informe d’intel·ligència al que ha tingut accés el rotatiu.
El diari explica l’impacte de la immigració -o de determinats col·lectius d’immigrants- en la seguretat ciutadana, un tema fins ara considerat tabú.
Grups xinesos centren "la seva activitat en el tràfic d’éssers humans, la prostitució i el mundial de passaports falsificats a Malàisia”. Catalunya és també “una de les destinacions preferides de la criminalitat organitzada procedent de l’antiga URSS. (Rússia, Geòrgia, Ucraïna…)”.
Mentre que xarxes nigerianes es dediquen "a l’estafa via internet amb targetes de crèdit robades que reben per missatgeria, enviades per altres col·laboradors" i delinqüents de la República de l’Índia es dediquen a "muntar matrimonis de conveniència amb ciutadans comunitaris i legalitzar així la situació a Espanya”.
Finalment  traficants del Marroc "ja controlen el mercat de l’haixix" i delinqüents de la República Dominicana "dominen el tràfic de cocaïna" i finalment que "pakistanesos i turcs recuperen les velles rutes de l’heroïna”.
“Fa uns anys -explica el diari sobre l’haixix- els marroquins eren productors d’haixix a la seva terra natal mentre que el tràfic i venda de la droga quedava a mans de delinqüents d’altres nacionalitats, com espanyols, britànics o holandesos. Ara els marroquins han passat a portar el control total d’aquest tràfic que a Catalunya compta amb la col·laboració d’alguns d’algerians i espanyols”.
“Ocasionalment -continua-, aquests grups marroquins de traficants assentats a Catalunya es dediquen també al tràfic de cocaïna per la qual cosa connecten amb italians i amb gitanos. El seguiment dels diners d’aquestes xarxes ha portat a detectar fortes inversions immobiliàries per al blanqueig. També participen en immigracions il·legals i en la concertació de matrimonis de conveniència per facilitar la immigració”.