Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 6 de setembre de 2014

CorrupCiU

I més i més i més....


La justícia investiga dos germans de Felip Puig
Un dels investigats va ser soci de Jordi Pujol Ferrusola. La investigació se centra en unes transferències per valor de mig milió d'euros.
Redacció
Dijous, 4 de setembre del 2014


El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig

Nou mal de cap judicial per a CDC. En plena vorágine del 'cas Pujol', aquest dijous s'ha sabut que la justícia investiga dos germans del conseller d'Empresa i Ocupació, el convergent Felip Puig, dels quals sospita que podrien haver comès un delicte de blanqueig de capitals.
La investigació l'està duent a terme el Jutjat d'Instrucció número 6 de Barcelona, a partir d'una denúncia de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional, la mateixa unitat que va destapar en el seu moment les presumptes irregularitats del clan Pujol.
Segons fonts judicials citades per diversos mitjans, la investigació, encara en un estat inicial, s'està centrant en una mitja dotzena de transferències de desembre del 2013 a favor d'Oriol Puig i Jordi Puig, per un valor de prop de mig milió d'euros. Es dóna la circumstància que Jordi Puig va ser soci de Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident autonòmic Jordi Pujol, i imputat per presumpte blanqueig de capitals.
Comissions amb Felip Puig com a conseller
Segons aquestes fonts, un informe de la UDEF creu que Pujol Ferrusola va cobrar comissions milionàries irregulars per concessions d'obres públiques durant l'última etapa del seu pare en el poder a la Generalitat: just quan era soci de Jordi Puig, i quan Felip Puig era conseller de Política Territorial i Obres Públiques, càrrec que va exercir del 2001 al 2003.
El propi Felip Puig va ser notícia al juny per possible corrupció, quan es va divulgar que un informe policial el considerava com un dels "conseguidors" d'una presumpta trama corrupta que hauria pogut cometre delictes de tràfic d'influències, suborn i prevaricació.

I encara més i més i més....