Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 22 de setembre de 2014

Detinguts 4 agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Redacció - 21/09/2014
L'Ajuntament de Barcelona ha confirmat que entre les 19 detencions fetes dissabte pels Mossos en l'operació contra la prostitució hi ha 4 agents de la Guàrdia Urbana, dos més dels que es va dir en un primer moment.
L'Ajuntament ha suspès de feina i sou els agents, que formaven part de dues patrulles, i els ha obert expedient
També s'han fet una vintena d'escorcolls i s'han tancat judicialment dos prostibuls de l'Eixample -el Night Beach, al carrer València, i el Fuego, al carrer Còrsega. Sis pisos vinculats a aquests locals han quedat precintats.
Els policies municipals han estat detinguts per estar presumptament vinculats a "l'organització criminal" que controlava els prostíbuls.
El dispositiu dels Mossos d'Esquadra s'ha posat en marxa la nit de divendres.
De matinada, han tallat el trànsit del tram final de la Rambla per entrar al Teatre Principal. Han desallotjat tota la gent que hi havia a l'interior, que hi feien una festa privada, i han escorcollat el local mentre els clients s'esperaven a fora. Els responsables del Teatre Principal no han volgut fer declaracions ni confirmar si alguna de les 19 detencions que hi ha hagut fins ara es va fer al teatre. La batuda no ha afectat la programació i el Teatre Principal continua funcionant amb normalitat.
Es tracta d'un operatiu de la Divisió d'Investigació Criminal que encara continua obert.


Escorcoll al Teatre Principal.
Escorcoll al Teatre Principal.