Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 17 de setembre de 2014

La demagògia de sempre

Quines armilles?

Que ens les estem pagant nosaltres!!!!
Que no n’ha arribat ni una!!!


Prou propaganda barata del Govern de totxos!!!
El CEEC felicita al conseller; els Mossos el suspenen

Nous cotxes i armilles... i el projecte nacional de Policia?

Dimecres, 17 de setembre de 2014
Cal felicitar el Conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, perquè, en uns moments de retallades i crisi econòmica per l'espoli de l'Estat, ha aconseguit els mitjans econòmics suficients per avalar la renovació de la flota de vehicles dels Mossos, absolutament deteriorada.
Alhora, el cosneller ha aconseguit la implementació de les armilles de seguretat --una vella reivindicació, aquesta última, del col·lectiu de Policia.


Aquesta és la part positiva de la gestió del conseller, però cal recordar-li a Espadaler que el cos de Mossos d'Esquadra i tota la Policia de Catalunya es troba en un moment difícil perquè està aguantant les retallades salarials que no pateixen els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat (CFSE).

I a més, el cos veu com dia a dia les seves competències són menystingudes per la Policia de l'Estat, la qual els deixa de banda en desenes i desenes d'operatius, i que moltes vegades els tracta com fa la resta de l'Estat amb les Policies Locals. 

A més, tenim un altre problema que cal afrontar ja mateix. Davant la transició nacional els comandaments polítics i policials no estimulen l'autoestima nacional i no els vacunen contra la quinta columna espanyola inserida per l'Estat dins del cos de Mossos d'Esquadra i Policies Locals. 

Hi ha un cert nerviosisme i desorientació en la Policia de Catalunya davant del 9-N i el futur. ¿Què ha de fer la Policia de Catalunya, a més de ?naturalment? acatar la llei? ¿Per què no donem consignes clares a la policia que la seva obligació és complir amb la llei i fer-la complir, evitant qualsevol violència vingui d'allà on vingui? 

¿Per què no els fem entendre que són imprescindibles, com ja han demostrat en totes les diades reivindicatievs, siguin del signe que siguin? Cal anar amb compte. Els 32.000 membres de la seguretat del nostre país (Mossos, Policies Locals, Bombers, Protecció Civil, Agents Rurals i funcionaris de l'Interior) necessiten un missatge clar i no la inconcreció i l'acomplexament actuals. .
Resta del penós article propagandístic (desconeixem si el motiu del present és perquè han pujat les subvencions)

http://www.ceec.cat/catala/articles/nous-cotxes-i-armilles-i-el-projecte-nacional-de-policia/