Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 22 d’octubre de 2014

Can Vies

Que trist, amb la de companys/es que van resultar ferits allí


És la política d’aparador d’aquest Govern

"Ara és pitjor que abans"

Impotència dels veïns amb Can Vies
Les festes i el soroll han tornat a Can Vies, el centre social ocupat el parcial enderrocament del qual va desencadenar una espiral de violència als carrers de Sants el passat mes de maig. I, al costat de les festes, també tornen les molèsties als veïns que es queixen de la situació que estan vivint.
Alguns veïns han manifestat a e-notícies que “les festes són un cop per setmana, normalment el cap de setmana. Hi participen unes cent persones, són en horari de 20 a 2 de la matinada, fan barbacoes, cinema o festes… fins i tot es pixen a la porta del nostre pàrquing”.
També manifesten que “quan apugen el volum tenim baixades a l'electricitat a casa” i lamenten que “quan truquem la Guàrdia Urbana diuen que anoten la queixa, però mai no vénen”. Els veïns es van reunir ahir amb el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, perquè volen “viure en pau” i denuncien que “ara és pitjor que abans”.

Un dels veïns explica que “tenim una nena de 3 anys i li hem hagut de posar doble vidre a l'habitació” i assenyala que “no sabem on anar, ja que les AVV no ens fan cas i estan amb ells”. “Sabem que el regidor no farà res, però hem d'expressar les nostres queixes” i denuncia que “abans feien activitats dins, ara al carrer fins i tot tallant el trànsit i no podem entrar al pàrquing”.