Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 22 d’octubre de 2014

Company ferit, que fem?

Els Mossos ens fem diverses preguntes


Haurà hagut reacció IMMEDIATA dels caps d’aquella ABP ?


S’enviaran al lloc mitjans per enxampar l’autor dels fets?


Ja s’haurien d’haver enviat no?


Volem pensar, que no estalviarem mitjans per arribar al fons de la qüestió, i destinarem el que calgui com si es tractés d’un tret a qualsevol altra persona (sigui polític o no)


Ànims Sant Adrià del Besòs!!!
 
Ànims al company ferit !!!Miércoles, 22 de octubre del 2014                    
Unos desconocidos han efectuado este miércoles un disparo contra un coche patrulla de los Mossos d'Esquadra en el barrio de La Mina, en Sant Adrià de Besòs (Barcelona), a resultas de lo cual un agente ha quedado levemente herido por los cortes de los vidrios rotos del vehículo. Según ha informado un portavoz de los Mossos, el disparo ha sido una perdigonada y un agente ha resultado herido muy leve debido a los cortes por los vidrios.
Sin embargo, fuentes de los sindicatos policiales sostienen que se podría tratar del disparo de un arma de fuego, ya que el impacto ha provocado un agujero de dimensiones considerables en una ventana del vehículo.
El coche de los Mossos estaba patrullando por La Mina cuando ha recibido el disparo, que no ha impactado sobre el agente pese a que la ventana era la del conductor. Los Mossos d'Esquadra buscan ahora el proyectil y han iniciado una investigación para tratar de aclarar los hechos.
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat