Total de visualitzacions de pàgina:

NOTÍCIES DESTACADESProcediment permisos al CME - ATRI http://elblogdeljr.blogspot.com.es/2013/04/nous-permisos-als-mossos-procediment.html

dimarts, 28 d’octubre de 2014

Enviat al president de la CCMA


Brauli Duart i Llinares
President de la CCMA
Via Augusta, 252-260
Barcelona


Senyor,


Han estat diversos informes i dictàmens del CAC, els que han acordat pixelar les imatges dels Mossos d’Esquadra quan estiguin en l’exercici de les seves funcions (el darrer de data 2 de desembre de 2011 a petició del sindicat USPAC). Alhora, el Parlament també vol elaborar per Llei aquest assumpte.

És per això que li denunciem que, durant els dies 23 i 24 d’octubre, a totes hores al canal 3/24, i durant tot el matí al programa de TV3 “Els Matins” s’han emès les imatges del registre a casa del Sr. Oleguer Pujol Ferrusola i com les Unitats d’ordre públic dels Mossos, ha sortit reiteradament en imatges sense aquesta pixelació.


Des del sindicat USPAC no veiem cap immediatesa ni urgència del moment, que justifiqui no haver pixelat aquestes imatges (llevat el “morbo” del personatge en qüestió).

Entenem perfectament la laboriosa feina que han de fer per fer aquest procés, i que de vegades la urgència de la notícia fa difícil el treball per manca de temps, però els demanem aquest esforç per la nostra seguretat personal.

Per tot això, li demanem que faci un nou recordatori al prestador del servei TV3, per a què siguin més curosos en el tractament d’aquests notícies mentre el Parlament legisla al respecte sobre aquesta qüestió.


Rebi una cordial salutació i restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.


Atentament,

 
Catalunya, 24 d’octubre de 2014

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


NOTÍCIES RELACIONES

Dictamen de CAC per pixelar les imatges dels Mossos