Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 9 d’octubre de 2014

Imputat

Imputen el cap de la policia local de Torredembarra

El cap de la Policia Local de Torredembarra, Josep Gili. Foto: La República Checa
 
El cap de la Policia Local de Torredembarra, Josep Gili, ha estat  imputat per presumptes delictes de prevaricació i suborn. Segons explica el digital ‘La República Checa’, Gili està citat a declarar el proper 24 d’octubre als Jutjats del Vendrell, per donar explicacions arran del lloguer de la nova comissaria de policia.
Paral·lelament, Gili també haurà de donar noves explicacions pel cas del restaurant Bogalu d’Or. El cas es remunta a les queixes de la propietària de l’establiment en qüestió, que acusa el fins ara cap de la policia local i exregidor de Governació, José Oviedo (PP), per considerar que estava sent víctima de xantatges i pressió per part de la policia local. Segons explica la gerent, va haver de renunciar a una indemnització de 12.000 euros a a qual tindria dret per poder instal·lar una terrassa.
Tant Gili com Oviedo ja van donar explicacions, en el seu dia, davant el jutge que de manera provisional va decidir el sobreseïment de la causa, el passat mes de març. La propietària, però, va presentar recurs que ara ha estat acceptat a tràmit per l’Audiència de Tarragona. Els motius per reobrir la causa, segons el document al qual ha tingut accés La República Checa, és per saber si l’exregidor del PP –també imputat pel Cas Torredembarra– i el cap de la policia van cometre prevariació i suborn.