Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 2 d’octubre de 2014

No els queda res

De vergonya tampoc els hi queda quan ja s’ho han malvenut tot


Do’n trauran aquests 400 milions d’€ ???

La Generalitat s’ho ha venut tot
Mas-Colell admet que no pot “vendre” més edificis per quadrar els Pressupostos

La seu d'Economia i Finances, un dels edificis venuts per la Generalitat
La seu d'Economia i Finances, un dels edificis venuts per la Generalitat


El conseller d’Economia i Finances, Andreu Mas-Colell, ha admès durant el ple del Parlament que ja no podrà vendre més edificis per intentar quadrar els comptes de l’any vinent.

“Tindrem un repte, en els pressupostos d’aquest any, un repte similar al d’aquest any, excepte que l’any 2015 no podrem vendre edificis o fer concessions de manera important”, ha admès.

“Per tant -ha continuat-, quadrar el pressupost del 2015 exigirà reclamar i negociar políticament amb el Govern central, per la qual cosa tenim molts títols per reclamar més diners dels que paguen als catalans”.
Mas-Colell ha afirmat, tanmateix, que “la política de finançament del Govern central envers les autonomies, totes les autonomies en el seu conjunt, no mereix cap altre nom que el d’asfíxia.”

El conseller calcula que “’any vinent tindrem 400 milions menys que teníem l’any passat, tant pel que ens ve per transferències com per endeutament” i ha manifestat que “es curiós que aquesta xifra de 400 milions és quasi la mateixa – 450– que el que guanyem per la baixada del tipus d’interès”.