Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 28 d’octubre de 2014

Notícies Tarragona21


28 oct 2014

La Comissaria dels Mossos de Valls cau a trossos

La Comissaria de Valls, a l’Alt Camp, va patir ahir 27 d’octubre un esfondrament del sostre. La Unió Sindical de la Policía Autonòmica de Catalunya, USPAC, ha denunciat al Tarragona21 aquests fets dels quals ningú ha pres mal però poc va faltar perquè “es va haver d’apartar un company quan va veure caure les plaques del sostre”.
Des de l’USPAC han denunciat diverses vegades que la inversió en manteniment de les comissaries és zero, “és per això que totes elles es cauen a trossos” ha confirmat un portaveu al Tarragona21.
El sindicat està denunciant aquestes retallades al Conseller Felip Puig des de fa tres anys, retallades que també estan patint quant al servei de neteja de les comissaries les quals “estan molt brutes des que es van reduir les hores de neteja”. Ara, el seu objectiu és pressupostar un manteniment periòdic “avui en dia inexistent”.
L’USPAC és un sindicat plenament constituït des del 2011 el qual va presentar els seus estatuts a la Generalitat de Catalunya. Malgrat el poc temps de vida, passa dels 1.000 afiliats. El sindicat té com a funció denunciar les mancances que els Mossos els hi comuniquen i traslladar-les al Departament d’Interior, el qual segons fonts del sindicat, “fa cas omís per norma general i no rectifica mai en res”.