Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 8 d’octubre de 2014

Uns altres que NO SABIEN RES

Vaja com la infanta, que tampoc sabia res! Seran els diners d'alguna herència?


Jordi Puig a la sortida del jutjat
Jordi Puig a la sortida del jutjat
Jordi Puig, germà del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha negat davant el jutge que l'imputa per blanqueig de capitals que els diners procedents de l'estranger que va rebre el desembre passat, 250.000 euros, fossin seus.
En la seva declaració al jutjat d'instrucció número 6 de Barcelona, l'empresari Jordi Puig ha assegurat que aquests diners procedien d'un fons d'inversió canadenc i es destinarien a la compra d'un local a Catalunya. Segons ha explicat al jutge, Puig hauria actuat d'intermediari a canvi d'una comissió, però, segons ell, es tractava d'un negoci del tot legal.
Per a l'operació, van intentar transferir 250.000 euros des d'un banc de Gibraltar a un compte que Jordi Puig té a CatalunyaCaixa. Però els fons van ser rebutjats perquè la caixa va percebre que hi havia risc de blanqueig. Va ser llavors quan van fer un segon intent a través d'un banc d'Holanda i, en aquesta ocasió, van decidir dividir la partida de 250.000 euros en tres o quatre parts. Van aconseguir entrar a Espanya 175.000 euros perquè, també per risc de blanqueig, es van rebutjar 75.000 euros. Una de les transferències s'hauria fet mitjançant una empresa en què figurava el seu germà Oriol Puig, també imputat i que avui s'ha desvinculat del cas davant el jutge.