Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 20 de novembre de 2014

Ànims companys ferits!

Detingut per conduir begut i sense punts i envestir els Mossos
Lleida, 19 nov. (EFE).- Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Mollerussa (Pla d'Urgell) acusat de conduir amb una taxa d'alcohol superior a la permesa, fugir de la policia autonòmica, envestir el cotxe dels agents que el perseguien i a més tenir el permís de conduir retirat temporalment per ordre judicial.
Segons han informat avui els Mossos, els fets van tenir lloc el passat 15 de novembre, quan al voltant de les 22.40 hores la policia autonòmica va rebre l'avís que hi havia una possible discussió a la població de Palau d'Anglesola, per la qual cosa una patrulla es va dirigir al lloc per atendre el requeriment.
Quan els agents van arribar a la zona, van veure un vehicle que feia un gir enmig del carrer i se n'anava del lloc.
Els Mossos van intentar parar el vehicle, però el conductor va fer cas omís de les indicacions i va envestir el cotxe policial, donant-se a la fuga.
Arran d'aquests fets es va iniciar un seguiment per la població de Palau d'Anglesola i, posteriorment, per un camí asfaltat que va cap al municipi de Bellvís.
En tot moment el vehicle fugit va circular temeràriament sense respectar cap senyal de trànsit i posant en greu perill la integritat física dels usuaris de la via, segons els Mossos.
Durant el seguiment el fugitiu va envestir de nou una patrulla en una acció que va provocar danys al vehicle policial i lesions lleus als agents al seu interior.
Finalment, els Mossos van aconseguir interceptar el vehicle a la població de Sidamon i van detenir el conductor.
Una vegada identificat, els agents van comprovar que el detingut tenia el carnet de conduir suspès temporalment fins al 27 de maig de l'any 2015.
També li van fer la prova d'alcoholèmia, la qual va donar positiva amb una taxa de 0,52 mg d'alcohol per litre d'aire espirat.
El detingut, un veí de Mollerussa, de 26 anys i nacionalitat ucraïnesa, ha estat acusat com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat, conducció temerària, trencament de condemna i relatiu al trànsit i dues faltes de danys i lesions.
L'acusat, que tenia antecedents, va passar el 17 de novembre a disposició del jutge, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.