Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 3 de desembre de 2014

Continuent fent “la Puta i la Ramoneta”

I passades les eleccions, igual es treuen de la màniga un “Decretazo” i s’anul·la tot

QUE JA HO HAN FET EN EL PASSAT
Mas-Colell ja culpa ERC de “posar en perill” la paga doble dels funcionaris
El conseller reconeix que la possibilitat d'acord amb els republicans “avui és inferior que abans d'ahir”
Mas-Colell 
El conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, en declaracions a El món a RAC1, ha advertit ERC que una pròrroga dels pressupostos “posa en perill” la recuperació de la paga doble dels treballadors públics. “La proposta d'ERC és fer una prorroga de pressupostos. Una pròrroga, quan hi ha voluntat expansiva, és restrictiva. Els demano que s'ho pensin, que tampoc no és tan complicat abstenir-se i això pot facilitar-ne el funcionament”, ha assenyalat.

Sobre la proposta d’Oriol Junqueras, el conseller considera que “li va dir que no a la proposta del president Mas”. “La possibilitat d'un acord avui és inferior que abans d'ahir”, ha reconegut.

Pel que fa als 2.500 milions, creu que “no anem a demanar caritat al govern espanyol. Anem a demanar que ens arribi una proporció més alta dels recursos impositius que paguen els catalans”. “Si aquest pressupost s'aprova no estarem fent un brindis al sol. Serà el pressupost que s'implementarà. Es farà estigui resolt o no el tema dels 2.500 milions”, ha afegit.