Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 12 de desembre de 2014

Curiós, curiós...

Que qui fa el bitllet, oblida els ERE’s d’Andalusia que son tant o més corrupció que la resta

Els joves de la UGT s’obliden dels ERO d'Andalusia
Els joves de la UGT de Catalunya, Avalot, han fet una campanya aquest dimecres, coincidint amb el dia internacional contra la corrupció, per denunciar diversos casos de corrupció, però no han esmentat el cas dels EROs falsos en el qual hi ha dirigents d’UGT d’Andalusia implicats.

Per denunciar la corrupció han imprès uns bitllets simulats de 500 euros on apareixen esmentats en un lateral alguns dels casos de corrupció que afecten l’Estat espanyol com Gürtel, cas Palau, Mercuri, Bárcenas, Fabra, Pretoria, Noós o Bankia.

Des d’Avalot demanen “la retirada dels càrrecs polítics i/o públics de les persones imputades per casos de corrupció”, això com “la impossibilitat d’accedir a cap lloc de direcció empresarial per a persones relacionades amb delictes contra els drets dels treballadors”.

Altres de les mesures que plantegen són “retornar els diners defraudats a les arques públiques” i “incrementar el nombre d’inspectors per controlar la corrupció fiscal i laboral”.  

Alguns membres d’Avalot van anar ahir a les portes del Palau de la Generalitat per repartir aquests bitllets que van lliurar a consellers com el de Salut Boi Ruiz; Benestar Social, Neus Munté; Interior, Felip Puig i el de Cultura, Ferran Mascarell, entre d'altres