Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 14 de desembre de 2014

NO ens cansarem de demanar-ho

Per alguna cosa vam ser els pioners en demanar els coeficients multiplicadors nits i festius, mentre no ens paguen el que es va pactar


PROPOSTA COEFICIENTS
 

Honorable conseller, el motiu del present escrit, és per proposar-li una mesura que el col·lectiu dels Mossos agrairíem força.

Al mes de gener, en la primera reunió del Consell de la Policia a la que vostè va assistir va dir que “intentaria” aplicar el darrer tram de l’equiparació als bombers que tenim pendent encara. Li recordo que li estem parlant del següent:

Augment lineal de 23,08 € per tothom i l’augment de 5,4 € per nit treballada.

Després però, ha confirmat que això no serà possible per la situació econòmica que travessem. És per això que des del sindicat USPAC li proposem una via per solucionar transitòriament aquest greuge (només mentre no es pugui pagar).

Volem demanar que:

  • S’apliqui un coeficient multiplicador a les hores nocturnes que realitzem (si tenim un deute que no ens paguen, almenys ho hem de poder compensar amb dies de festa)

I alhora també;

  • Un coeficient multiplicador pels festius treballats (Nadal, cap d’any, Reis, etc.) així doncs, resoldríem una demanda història dels Mossos.

Som conscients de les dificultats econòmiques que té la Generalitat i el departament, però si es volen trobar solucions es poden trobar amb exemples com aquest.


Tot esperant rebre notícies seves, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Catalunya, 26 d’abril de 2011


A/ HONORABLE FELIP PUIG I GODÉS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA