Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 30 de gener de 2015

Espadaler posa’t les piles que això grinyola

I grinyola per tots els costats, del malament que ho feu!!!
Des del sindicat USPAC
Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana denuncien la falta de recursos per adequar-se a l'activació de nivell 3 de seguretat
En un escrit, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana han manifestat diverses disfuncions cap a les mesures d'autoprotecció, armilles, tipus armament i altres mitjans per adequar-los a l'activació del nivell 3 de seguretat, provocat pel risc d'atemptat de terrorista de cort islamista.
Des del sindicat USPAC (Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya), denuncien que aquestes disfuncions haurien posat en greu risc als membres que realitzen els controls policials de pas.En concret denuncien que el/els comandaments d'una Regió Policial que no volen identificar, no se'ls permet l'ús de determinades armes assignades a l'ABP, per a la realització de controls policials.

Des del mateix sindicat han registrat un escrit dirigit al Conseller d'Interior, en el qual sol·liciten que se'ls informi si aquesta ordre cap als agents, és de la Direcció general de la Policia, o de l'escala de comandaments del Cos de Mossos. De qui és la culpa?, es pregunten, per si escau depurar responsabilitats.

També demanen que, com a Conseller practiqui la coherència de la seva petició a "bombo i platet" de competències plenes de Terrorisme pel Cos de Mossos, i es preocupi perquè s'extremen les mesures de protecció en les comissaries, i els agents del CME. Així mateix, que "es doti de més mitjans i formació necessaris".

En definitiva, reclamen poder donar la seguretat als nostres conciutadans amb les millors garanties operatives possibles.