Total de visualitzacions de pàgina:

NOTÍCIES DESTACADESProcediment permisos al CME - ATRI http://elblogdeljr.blogspot.com.es/2013/04/nous-permisos-als-mossos-procediment.html

dijous, 12 de febrer de 2015

Carta d’agraïment


Gràcies director del diari del Maresme, per publicar la setmana passada la sentència  que ens va alegrar rebre, i on, al vicepresident del nostre sindicat se li ha donat la raó.
Des del sindicat USPAC, sempre vam tenir clar que aquest expedient volia aturar la nostra projecció, per ser un dels sindicats que més clar li parlava al Departament d’Interior, i li deia les coses tal com les pensàvem, però que ells no volien escoltar.
En un Estat de Dret, ha de prevaldre la llibertat d’expressió davant aquelles imposicions que ens recorden temps passats, i no per això s’han de fer callar les veus que no ens agraden.
Quants altres companys/es han sofert expedients semblants? Quants no s’han pogut sufragar les despeses d’un advocat per no tenir un sindicat al darrera? Quants per no lluitar-ho o han perdut?
Mitjançant aquest escrit, volem demanar que cadascú faci la seva feina, els policies de policies i els polítics de polítics, però mai, es pretengui ser jutge i part, i imposar sancions que entenem no pertoquen.
Companys/es lluiteu fins el darrer moment i/o darrera instància sempre que us sigui possible.
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC)