Total de visualitzacions de pàgina:

NOTÍCIES DESTACADESProcediment permisos al CME - ATRI http://elblogdeljr.blogspot.com.es/2013/04/nous-permisos-als-mossos-procediment.html

divendres, 6 de febrer de 2015

Diari del Maresme


Interior retornarà un mes de sou a un mosso
Josep Ramon Sanahuja | Foto: Arxiu
Una sentència del Jutjat Contenciós Administratiu 1 de Lleida obliga al Departament d’Interior de la Generalitat a tornar al vicepresident del sindicat de Mossos USPAC, Josep Ramon Sanahuja, el mes de sou i feina amb el qual va ser sancionat el setembre de 2012.
L’origen d’aquest expedient va ser una carta escrita per Sanahuja, que va ser publicada al diari Segre, on el representant sindical acusava de ‘mentir’ i de fer ‘demagògia’ al llavors director dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat. En el seu escrit, emmarcat en la pèrdua d’un company del mossos a Montblanc, el vicepresident d’USPAC reclamava que el Departament incrementés la pòlissa d’assegurança que tenia contractada vers els col·lectiu, i considerava ‘hipòcrita’ que el director la considerés ‘suficient’.
Després de ser sancionat, Josep Ramon Sanahuja va presentar una demanda al·legant que s’havien vulnerat el seu dret de defensa, llibertat d’expressió i sindical, entre altres. En la sentència, que és ferma i que no es pot recórrer, la jutge ha acabat donant la raó al mosso, obligant al Departament d’Interior a retornar-li el mes de sou i feina amb el qual va ser sancionat com a conseqüència de l’expedient.