Total de visualitzacions de pàgina:

NOTÍCIES DESTACADESProcediment permisos al CME - ATRI http://elblogdeljr.blogspot.com.es/2013/04/nous-permisos-als-mossos-procediment.html

dijous, 5 de febrer de 2015

E-notícies

 

Mossos porten a la justícia insults rebuts a la xarxa
Inicien accions judicials per un “presumpte enaltiment de la violència”
Els serveis Jurídics del sindicat  USPAC han iniciat accions judicials,  pel que consideren “un presumpte il·lícit penal derivat de les manifestacions publicades a Facebook i Twitter, per diferents persones, les quals titllaven d'assassins, insultaven i menys preaven als Mossos d'Esquadra, i es congratulaven de la mort del dos Mossos d'esquadra en acte de servei”.
En aquest sentit, aquest sindicat considera que “aquestes publicacions no tan sols atempten contra el col·lectiu de manera greu, si no que especialment pot constituir un acte de presumpte enaltiment de la violència”.

Un mossos d'esquadra va morir dies enrere després de ser atropellat a Sant Quirze Vallès per part d’un militar de 24 anys. Després d'envestir l'agent, el conductor del vehicle va fugir, però va ser detingut poc després a Santa Coloma de Gramenet. Això va provocar l’aparició de tweets i comentaris despectius a les xarxes socials, alguns mostrant alegria per aquests fets i altres amb expressions de menyspreu i odi cap a persones.