Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 22 d’abril de 2016

PLA DE CARRERA USC; L’OU i LA CASTANYA

DIRECTAMENT ENS PRENEN PER RUCS, DEPARTAMENT I SINDICAT AFÍ A L’EMPRESA, ENS VOLEN PRESENTAR UN PLA DE CARRERA QUE ÉS DE VERITABLE PENA, COM UN GRAN ÈXIT (JA ENS TENEN ACOSTUMATS A VENDRE AQUEST TIPUS DE FUM).

DES D’USPAC, AL 1R CONSELL QUE VAM ASSISTIR VAM DEMANAR QUE AL FER EL PLA DE CARRERA PER USC ES MIRESIN EL PLA DE CARRERA QUE TENIEN A SANITAT (ICS). SÍ, SEMBLA QUE L’HAN MIRAT, PERÒ PER FERJUST EL CONTRARI AL QUE ALLÍ TENEN I QUE ÉS REALMENT BO.

EL QUE ÉS PENÓS, ÉS QUE HI HA QUI FARÀ ASSEMBLEES PER EXPLICAR LES GRANDESES D’AQUEST PLA, SI HI ANEU, FEU-LOS ARRIBAR LA COMPARATIVA AMB L’ICS PERQUÈ SEMBLA QUE JA TENEN PACTAT EL “SI VULL”.


I AQUEST ÉS EL SINDICAT MAJORITARI???PERQUÈ NO PRESTI A CONFUSIÓ: ELS IMPORTS SON ACUMULATIUS I ANUALS, ÉS A DIR, EL NIVELL 4 SON 900€ (450 + 450) I EL NIVELL 6 SON 1370€ (SUMA 450+450+470). COMPRAREU-HO AMB ELS 3.299,80€ DEL PERSONAL DE L’ICS AMB NIVELL C (PER SUPOSAT NIVELL A I B DE L’ICS TENEN UNS IMPORTS MOLT SUPERIORS).

TANMATEIX, ELS ANYS A LA TAULA DE MOSSOS TAMBE SON ACUMULATIUS, ÉS A DIR, PER ARRIBAR NIVELL 6 CALEN 22 ANYS DES DE L’ACCÉS AL CME I NO ES POT ENTRAR A UN NIVELL SUPERIOR, SI NO COMENÇANT PEL NIVELL 2 I NO PEL NIVELL 6 ENCARA QUE PORTIS 25 ANYS A DIA D’AVUI.

S’HI ASSEMBLEN COM UN OU I UNA CASTANYA