Total de visualitzacions de pàgina:

NOTÍCIES DESTACADESProcediment permisos al CME - ATRI http://elblogdeljr.blogspot.com.es/2013/04/nous-permisos-als-mossos-procediment.html

dilluns, 28 de novembre de 2016

La paga doble del desembre SI o NO ???

El nivell d’alguns és simplement “acollonant”


Fa uns dies vam haver d’enviar un whats, on explicàvem que NO era cert el que alguns delegats anaven informant per les comissaries.


Deia així:


“Davant la desinformació d'algun sindicat, des d'USPAC us informem que ÉS FALS que el tram que paguen ara a la nomina de novembre (20% de la extra de 2012) siguin 200€ si no que, sobre una base de 2.000€ son 400€. D'altra banda, fals també que si no s'aproven els pressupostos NO COBREM LA DOBLE ara al desembre. Aquesta paga està vinculada als pressupostos anteriors prorrogats, i en cap cap als futurs pressupostos que s'estan negociant ara. USPAC

AQUÍ HO TENIU EXTRET DEL ATRI (503 € Bruts)


003S 
RECUP PAGA EXTRA 12/2012 
 
   214,13 €    
 
085S 
RECUP.C.AD.ESPEC.12/2012 
 
289,73 €

Ens heu deixat ACOLLONIDOS! No n’encerteu ni una cracs!


Ara a per la 2a part de la desinformació, aneu resant perquè no s’aprovin els pressupostos a veure si és cert que sense pressupostos no hi ha paga doble (fals!)


La paga de juny i desembre NO va amb els pressupostos que s’estan negociant ara, va amb els pressupostos (prorrogats) de l’any anterior. Com dic, els pressupostos estan prorrogats, i la paga està contemplada. Fins i tot en el cas de que no s’aprovin i s’hagin de tornar a prorrogar està contemplada mentre no diguin el contrari.


Ànims cracs! A seguir inventant i desinformantPD: Retorneu tot el que sobrepassi aquest bitllet