Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 21 de novembre de 2016

La separació de poders en un Estat, i el mètode Jané

Ens havien fet creure fins avui, que teníem allò que s’anomena la “separació de poders” amb el poder legislatiu, el poder executiu i el poder judicial.


Ara però, hem de sumar el poder del Jané i la DAI, i és que, ens volen fer creure què, quan els Tribunals t’absolen, llavors comença de nou el calvari i el nou poder del Jané


DIGNE D’ESTUDI I  DE PAÏSOS TERCERMUNDISTESEl conseller d'Interior, Jordi Jané, ha anunciat al 3/24 que la divisió d'Afers Interns dels Mossos portarà a la fiscalia els conclusions de la investigació del cas Esther Quintana perquè es depurin responsabilitats i es pugui saber qui va disparar la pilota de goma que li va buidar l'ull a la veïna de Barcelona. 
En l'entrevista del diumenge al 3/24, Jané ha assegurat que aquest cas no està tancat, malgrat que una sentència judicial va exculpar els agents dels Mossos que van ser portats a judici.

A veure si posa el mateix interès amb els companys/es que tenen una minusvalia, o amb les indemnitzacions que no paguen per insolvència

En quant als accidents de trànsit, conseller Jané EXPLIQUI LA GENT COM VOLEN TANCAR SECTORS DE TRÀNSIT

Menys accidents de trànsit
Jané ha explicat que aquest 2016 hi ha hagut un 15% menys d'accidents. El conseller es mostra satisfet per la xifra, però remarca l'objectiu d'"accidents zero" i alerta sobre les distraccions i la conducció sota els efectes d'alcohol i drogues.