Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 de febrer de 2017

Catalunya no ens roba, només ens furta

“D’amagatotis” que se’n diu (amb la Llei d’acompanyament dels pressupostos), amb “Alevosia” (sense debat al Parlament) amb “nocturnitat” (amb el vot que els donarà la CUP) i podríem afegir amb “acarnissament” sens dubte, perquè als Mossos ens han tret més que a cap altre col·lectiu. Així actua el Govern de la GenCAT quan es veu que està perdent tots els casos d’extensió de sentència perquè se’ns reconegui aquest dret.


Fent interpretacions al seu gust i només els reconeix la sentència per 1 sol any (incomprensible) col·lapsant els jutjats amb milers de casos (això sí, no ho pagaran els polítics perquè no tenen responsabilitat patrimonial sobre els seus actes desastrosos).


Doncs com dèiem, d’amagatotis, alevosia, nocturnitat i acarnissament, ens volen “furtar” un dret que tenen tota la resta de funcionaris de la Generalitat i que se’ns nega a nosaltres.


Com si en d’un mercat es tractés, et diuen que estan disposats a parlar de recuperar aquests dies si els signes eliminar els dad’s80 (alias “telojuro”) que també té reconeguda tota la resta de la Funció Pública.


I això t’ho diu gent que van en cotxe oficial, cobren de 80 a 109.000 € i no han de justificar si algun dia no van a la feina


UN APLUDIMENT PER ELLS