Total de visualitzacions de pàgina:

NOTÍCIES DESTACADESProcediment permisos al CME - ATRI http://elblogdeljr.blogspot.com.es/2013/04/nous-permisos-als-mossos-procediment.html

dissabte, 25 de febrer de 2017

Jubilació 1/2 -Espabileu que ens passen tots al davant-


JUBILACIÓ ANTICIPADA

Tema complex, i digne d’estudi.

Com potser, que des de la Secretaria d’Estat de la Seguretat Social, es va iniciar de manera conjunta per ambdós cossos policials: Policies Locals i Mossos d’Esquadra i a dia d’avui, per les P.L’s hi ha acord total i definitiu (redactant ja el Decret), mentre que pels Mossos, sembla que va per llarg.

Seran malfiances? Jocs de política malentesa? Juguen al joc de la política i no en tenen ni idea del mal que fan? Sigui el que sigui nosaltres al mig una vegada més.

EXPLICACIÓ DE COM FUNCIONA

El procés per fer-ho, iniciat fa anys, ha anat rebent l’aprovació dels estaments necessaris per dur-ho a terme. S’aplica de la següent manera:


Es fa un càlcul mitjançant un coeficient reductor del 0,2% sobre els anys cotitzats. Així doncs, si treballes 5 anys et jubiles 1 any abans de la data marcada (fins a un màxim de 6 anys de reducció si cotitzes 35 anys de servei).


T’HO REGALEN ?


No us penseu pas que és un regal així com així, també tens un increment de la tributació a la Seguretat Social.


S’incrementa la tributació a la S.S.  aproximadament en un 4% dels quals un % ho assumeix el policia i la resta l’administració. S’han fet diversos estudis que fan viable aquesta jubilació anticipada, i que demostren que, l’administració s’estalvia diners en triennis que deixa de pagar als policies de major edat.

A QUÈ A LES POLICIES LOCALS S'HA ACORDAT QUE LA MAJORIA D'AQUEST % D'INCREMENT DE COTITIZACIÓ EL PAGUEN ELS AJUNTAMENTS. I´AQUÍ?? APOSTEU QUE A LA GENIALITAT NO EN VOLEN NI SENTIR A PARLAR???

SEGUIM ESPERANT, QUE LA SUBDIRECCIÓ DE RR.HH DEL DEPARTAMENT D’INTERIOR AGILITZI EL TEMA I SIGUI EFICIENT I ÀGIL, ALHORA DE DONAR LA INFORMACIÓ QUAN AIXÍ LI SIGUI REQUERIDA DES DE LA SEGURETAT SOCIAL O ALTRES ESTAMENTS QUE HI PARTICIPEN.