Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 27 de març de 2017

Els PAP's per antiguitat

Vosaltres llegiu el punt on diu que els Mossos estem exclosos d’aquests dies?

No ho diu enlloc, però el Jané i el Batlle volen una policia de 3a regional dins del funcionariat.

I no tan sols això, quan ara es guanya als jutjats, canvien la llei 10/94 sense previ debat Parlamentari i ens treuen per Llei aquest dret (només als Mossos, a ningú més)El Govern i els sindicats de la Funció Pública arriben a un acord parcial per recuperar els dies de vacances per antiguitat i els dies d’assumptes personals

L'acord de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics inclou dues jornades addicionals d'assumptes personals a partir del sisè trienni i un màxim de quatre dies de vacances en funció dels anys de servei a l'Administració. La Mesa s'emplaça a una nova reunió el proper 7 de març per fixar un calendari per al retorn de la part pendent de la paga extra de l'any 2012.

El Govern i els representants sindicals de la Funció Pública han arribat a un acord parcial en el marc de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics per millorar les condicions de treball dels empleats de l’Administració catalana en matèria de dies de vacances per antiguitat i dies d’assumptes personals per antiguitat.
En declaracions a la sortida de la sessió de la Mesa celebrada aquest matí a la seu del Departament de Governació, la secretària d'Administració i Funció Pública, Meritxell Masó, ha emmarcat l’acord parcial d’avui en el procés de “retorn dels drets i les condicions dels treballadors públics, que es va iniciar l’any passat amb la restitució de la segona paga extraordinària l’any 2015 i la supressió de la rebaixa del 15% de l’horari i el sou dels treballadors interins”. Meritxell Masó ha explicat també que, a més d’aquest acord, la Mesa “s’ha emplaçat a una nova reunió el proper 7 de març per treballar en el retorn de la paga extraordinària de 2012 i marcar unes dates de devolució esglaonada durant els anys 2016, 2017 i el primer trimestre de 2018 en funció de la situació pressupostària i financera de la Generalitat”.
Dies de vacances i d’assumptes personals per antiguitat
La proposta del Govern de la Generalitat sobre dies de vacances per antiguitat acceptada per la Mesa preveu que els empleats públics puguin ampliar el seu període vacacional en els següents termes: a partir de 15 anys de serveis, un dia hàbil més; a partir de 20 anys d’antiguitat, dos dies hàbils suplementaris; després de més de 25 anys de serveis, tres dies hàbils més; i a partir de 30 o més anys com a empleats públics, quatre dies hàbils més. La mesura serà efectiva tan bon punt es derogui la disposició addicional sisena del Projecte de llei de mesures fiscals, financeres i administratives de 2015, que suspèn els acords relatius al gaudiment dels dies addicionals de vacances.
Pel que fa als dies d’assumptes personals per antiguitat, la proposta del Govern consensuada amb els representants sindicals estipula que els servidors públics podran disposar de dos dies addicionals a partir del sisè trienni i un dia addicional per cada trienni complert a partir del vuitè. Preferiblement, aquests dies s’hauran de gaudir de forma esglaonada per evitar que es concentrin en períodes com ara vacances, Setmana Santa o Nadal. Aquesta mesura tindrà efecte immediat a partir d’avui.
A banda d’aquests dos acords, les parts representades a la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics s’han compromès a continuar les negociacions sobre el retorn de la paga extraordinària de desembre 2012 i a establir un calendari de devolució entre 2016 i 2018, en la mesura de la disponibilitat econòmica i de tresoreria de la Generalitat.