Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 28 de juliol de 2017

La innocentada arriba al mes de juliol

I la seva dóna, amb càrrec i sou equiparable a conseller (sobre 109.000€) s’ha d'entendre que a casa seva “van justos” com deia la Ferrusola.

El Govern recupera Jané a Interior: serà coordinador en matèria de seguretat pública

Segons ha pogut saber l'ARA, l'exconseller serà nomenat com a personal eventual.

Jordi Jané va deixar de ser conseller d'Interior el 15 de juliol, però no abandonarà el Govern. Segons ha pogut saber l'ARA, Jané tornarà a la mateixa conselleria amb un nou càrrec de coordinador en matèria de seguretat pública. Serà un càrrec de personal eventual. D'aquesta manera, el Govern recupera l'exconseller, que es mantindrà treballant en l'àmbit de la seguretat com a càrrec públic.
Jané va ser un dels perjudicats de la remodelació al Govern impulsada pel president, Carles Puigdemont, per encarar la darrera fase cap a l'1 d'octubre. Juntament amb la titular d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i la consellera de la Presidència, Neus Munté, van abandonar l'executiu després de constatar diferències sobre l'estratègia a seguir de cara a l'1-O.
Jané havia estat conseller d'Interior des del juny de 2015 -quan va substituir Ramon Espadaler- fins fa dues setmanes. Tot just aquest dimecres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va reivindicar la feina feta per Jané al capdavant del departament, enaltint, entre d'altres aspectes, que aconseguís forçar una reunió de la Junta de Seguretat poc abans de deixar el càrrec.
Molt estimat al PDECat -on és un dels pesos pesats sobretot a la província de Tarragona-, Jané torna així al departament que dirigia fins fa tot just dues setmanes.