Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 d’agost de 2017

El País que voleu ?

País democràtic? País on es respecta la intimitat? País de pandereta!

Si diu que sí l’agencia de protecció de dades, cap al Jutjat.

Perquè no fem el registre de polítics corruptes? Perquè sortiríeu casi tots escaldats?


Llum verda al fitxer que inclou dades com la vida sexual dels guàrdies urbans de BCN

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades arxiva la denúncia presentada contra aquest registre creat per l'Ajuntament de Barcelona
La ideologia, la religió i, fins i tot, la vida sexual dels agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona podran formar part del fitxer de dades de la Unitat d'Afers Interns de la policia de la ciutat. Així ho ha determinat l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, que considera congruent que determinades investigacions internes hagin de tractar aquesta mena d'informacions i que, per tant, han de quedar recollides i protegides.
D'aquesta manera, doncs, s'ha arxivat la denúncia contra l'Ajuntament de Barcelona presentada pel Sindicat Autònom de Policia, el Sindicat d'Agents de la Policia Local i Comissions Obreres, juntament amb el grup municipal del PP.
L'Ajuntament ja ha anunciat la disposició de crear, amb els sindicats, una comissió de seguiment d'aquest fitxer de dades, que també recull l'afiliació sindical, l'origen racial, les aficions, l'estil de vida, ingressos, propietats i dades bancàries, hipoteques, situació familiar o infraccions administratives i penals.