Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 10 d’abril del 2024

La diferència d'espirulines

 

Sabeu la diferència entre l'espirulina fresca i  la resta d'espirulines del mercat?

La comercial es desnaturalitza a 180 graus de temperatura perdent el 80% de les seves propietats, mentre que la fresca conserva totes les propietats.

De què serveix doncs, prendre espirulina comercial si poca cosa ens aporta?

El 99% de l’espirulina que hi ha en el mercat és industrial i la seva qualitat es veu minvada per la seva forma de processament. D’una banda, el procés d’homogeneïtzació trenca les cèl·lules i desnaturalitza la proteïna. Tot seguit, l’espirulina és polvoritzada amb un doll d’aire calent a 210 °C en un procés conegut com a assecat per aspersió. Aquest processament provoca que les vitamines i altres substàncies beneficioses per a l’organisme puguin desaparèixer o fins i tot arribar a transformar-se en elements nocius per a l’organisme com passa amb els àcids grassos omega que es transformen en àcids grassos trans.
A més a més, en diferents anàlisis, l’espirulina d’importació sovint ve carregada de metalls pesats i cianotoxines, i per si fos poc, sovint extreuen part dels principis actius de l’espirulina, per revendre’ls per separat… (enllaç xarxa espirulina)

Front aquesta producció industrial oferida a preus molt baixos a Organa ens diferenciem en quatre pilars principals els quals anomenem el COMPROMÍS ORGANA

Organa Espirulina SL. / Ptda Fenollet S/N, 25126 Almenar (Lleida)
www.organaespirulina.com / Tel. +34 634323928